Set për lojra në kompjuter 4në1 WHITE SHARK

6,500 L 4,900 L

Specifikimet:

Marka: White Shark
Model: GC-4101
Set 4në1 : 1-)Tastier lojrash , 2-)Mause, 3-)Tapet për Mause dhe 4-)Kufjet

TASTIERA:
*Tastier me përmasa të plota për lojra.
*Tastiera është  në formatin Amerikan.
+Dizajn ergonomik
Dizajn ergonomik me çlodhje për kyçin e dorës për një përvojë sa më mbresëlënëse gjatë lojrave.
+Ndricimi
Dritat e kuqe LED ndriçojnë butonat e tastierës,dhe janë me ndriçim të përshtatëshëm.
+Kabull i thurur
1.5 metër kabull i thurrur me unazë magnetike.
+Përdorimi
Është e lehtë në instalim duhet vetëm që “ta vendosni dhe të luani “. Nuk ka nevojë për programe shtesë të instalohen

MAUSI:
+Dizajn 6D 
Dizajn ergonomik with 6-butona për produktivitet dhe efikasitet maksimal
+Sensor për lojra
Pajisur me sensorin optik NST N5311, i aftë deri në
3200DPI dhe shkalla e përgjigjes 125 Hz.
+Rregullim i DPI sipas nevojave
Kontroll perçiz me 4 parametra të DPI (800/1600/2400/3200 DPI)
+Veshje të gomuar
Veshja e gomuar përmirëson kontrollin duke parandaluar rrëshqitjen dhe shkarjen e gishtërinjve
+Përdorimi
Është e lehtë në instalim duhet vetëm që “ta vendosni dhe të luani “. Nuk ka nevojë për programe shtesë të instalohen

TAPETI I MAUSIT
I përshtatshëm me shumicën e mausave të kompjuterave
Ndërtuar me mikro fibra me një densitet të lartë krijon një tapet jetë gjatë dhe të rehatshëm gjatë lojrave për mausin tuaj
Baza kundër rrëshqitjes sigurohet që mausi juaj është e vetmja gjë që lëviz mbi të.

KUFJET:
Qartësi të kristaltë të audios gjatë lojës dhe bisedave falë altoparlantëve me precizion të lartë 40 mm për një tingull të shkëlqyeshëm stereo dhe
ndjeshmëri të lartë e rregulluar në mënyrë perfekte për lojë dhe biseda në internet.
Elastike dhe të rehatëshme falë dizajnit me tërheqëje të mbajtëses së kokës dhe mbështjellës sintetike të mbështjellë
mbrojtëseve të veshëve duke ju lejuar të luani për orë të tëra në rehati të plotë.
Butonat e kontrollit të volumit janë të vendosur në një  linjë dhe një mënyrën shumë të përshtatëshme për të kontrolluar volumin gjatë lojës.
Këto kufje mund të përdoren jo vetëm për kompjuter pasi kanë përdorim të gjërë edhe me pajisje të tjera me fole 3.5 mm si: PS3, PS4, Laptop, Mac, celular dhe tabletë

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani