Set për lojra në kompjuter 3 në 1 White Shark GC-3101 CHEROKEE

4,200 L

Set 3në1 : 1-)Tastier lojrash , 2-)Mause, 3-)Tapet për Mause

TASTIERA:
*Tastier me përmasa të plota për lojra.
*Tastiera është  në formatin Amerikan.
+Dizajn ergonomik
Dizajn ergonomik me çlodhje për kyçin e dorës për një përvojë sa më mbresëlënëse gjatë lojrave.
+Ndricimi
Dritat blue LED ndriçojnë butonat e tastierës,dhe janë me ndriçim të përshtatëshëm që ju rregullohet.
+Kabull i thurur
1.5 metër kabull i thurrur me unazë magnetike.
+Përdorimi
Është e lehtë në instalim duhet vetëm që “ta vendosni dhe të luani “. Nuk ka nevojë për programe shtesë të instalohen
MAUSI:
+Dizajn 7D 
Dizajn ergonomik with 7-butona për produktivitet dhe efikasitet maksimal.
+Sensor për lojra
Pajisur me sensorin optik Sunplus 704, i aftë deri në
3200DPI dhe shkalla e përgjigjes 125 Hz.
+Rregullim i DPI sipas nevojave
Kontroll perçiz me 4 parametra të DPI (800/1600/2400/3200 DPI)

+4 ndricime ngjyrash
Dritat e frymëmarrjes në ngjyrë të kuqe, rozë, vjollcë dhe blu.
+Veshje të gomuar
Veshja e gomuar përmirëson kontrollin duke parandaluar rrëshqitjen dhe shkarjen e gishtërinjve
+Përdorimi
Është e lehtë në instalim duhet vetëm që “ta vendosni dhe të luani “. Nuk ka nevojë për programe shtesë të instalohen

TAPETI I MAUSIT
I përshtatshëm me shumicën e mausave të kompjuterave
Ndërtuar me mikro fibra me një densitet të lartë krijon një tapet jetë gjatë dhe të rehatshëm gjatë lojrave për mausin tuaj
Baza kundër rrëshqitjes sigurohet që mausi juaj është e vetmja gjë që lëviz mbi të.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani