S282 Crosstrainer Stamm Bodyfit San Diego 400

65,000 L

Stamm Bodyfit Cross Trainer San Diego 400
Me sistem frenimi Magnetik duke lejuar kështu një stërvitje të qete, me lëvizje pa zhurme dhe komode ne pjesen e këmbës. Rezistenca është e disponueshme në 16 nivele të ndryshme. Matja e pulsit kryhet nëpërmjet sensorëve të mëdhenj të pulsit të dorës.
-Kompjuter me ekran të madh LCD të lehtë për t’u lexuar
-Koha,
-Distanca e stërvitjes,
-Shpejtësia,
-Konsumi i kalorive
-Funksioni automatik i ndezjes/fikjes,
-Frekuenca e hapave
-12 programe trajnimi individual
Përshtatës elektrik 230 V,
Mbajtese per shishe uji

Dimensionet: 113,50 x 57,50 x 154
Pesha e përdoruesit: Deri ne 120 kg

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani