Robot Per Femije Me Drite Muzike Dhe levizje

1,500 L

Robot me tinguj si te ishte i vertete dhe me drita qe ndricojne sa here qe ai leviz.
Mund te eci, te kthehet, te rrotullohet gjithashtu edhe te levizi krahet deri ne nje kend 90 grade.

Porosisni nga WhatsApp

Category: