Makine per Femije 1-5 Vjec

9,000 L 4,700 L

Makina ku fëmija ulet dhe mëson të bëjë xhiro vetë  duke u mbështetur fort në timon  dhe duke i dhënë drejtimin që do

Muzike në pjesën e timonit bën që fëmija mos të mërzitet asnjëherë

Perfekte për moshën 1-5vjeç

Rrotat dhe timoni rrotullohen lirisht në mënyrë që fëmija të mund të bëjë manovra të lehta.
Me melodi zbavitëse dhe një vend të rehatshëm të gjerë me një mbështetëse të ngurte.
Nën ndenjësen, ekziston edhe hapësira e magazinimit për sende te vogla.

Out of stock

Porosit ne moment
Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani