Robot Naugoty Dancing

1,500 L

Robot Naugoty Dancing me karakteristika të mrekullueshme. Shijoni këtë robot të bukur muzikor me drita shumëngjyrëshe ndezëse. Ajo madje ka një sërë lëvizjesh vallëzimi. Krahët e Robotit mund të lëkunden lart e poshtë. Mund të ecë përpara dhe prapa. Mund të rrotullohet edhe 360 grad. Jo vetëm kjo, dritat shumëngjyrëshe  mbi kokën e saj është absolutisht e mahnitshme.

Porosisni nga WhatsApp

Category: