Pishina me rreshkitëse për fëmijë

7,500 L

Ura e verdhë nxjerr pika uji për tu freskuar
Pishina ka rrëshqitësen dhe unicornin me kosh për të argëtuar fëmijë
Me përmasa 274x198x137cm
Së bashku me 1 pompë Fryrëse

Out of stock