Mbajtese telefoni per tavoline metalike

1,200 L 780 L

Specifikimet:

Materiali: Alumin

Kokë e lëvizëshme për një këndë më të mirë shikimi.

Shumë e përshtatëshme për karikimin e telefonit.

Shumë e përshtatëshme për në zyrë dhe në shtëpi.

Dizenjuar me shumë stil.

Porosit ne moment
SKU: 161311223331 Categories: , ,
Call Now ButtonTelefono tani