Makine Rroje Personale

1,900 L 990 L

Rroje profesionale per rimodelim dhe pastrim te fytyres
Perfshin 1 furçë pastrimi dhe 2 krehër
Efikase për pastrimin qimeve te vetullave, vesheve, qimeve te hundes si dhe rimodelim mjekre .
Shoqeruar me drite LED gjate rrojes

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani