Makine rroje dhe Qethese Geemy 10n1

2,990 L

E pershtatshme per qethje dhe rruatje.
Mban deri ne 8 ore karikim.
Perfshin koka per gjatesi te ndryshme per qethje dhe rruajtje.
Pastrohet dhe lahet lehtesisht me uje te rrjedhshem.

10 Funksione ne 1 pajisje te vetme
▪️Koke Per Qethje
▪️Koke per rroje
▪️Koke per qimet e trupit
▪️Koke per qimet e hundes dhe vesheve
▪️Koke per heqjen e vetullave

Kreher me madhesi 3-6-9-12

Porosit ne moment
SKU: 6957952205929 Category:
Call Now ButtonTelefono tani