Lexues Kartash Type-C

2,600 L 2,090 L

Punon me çdo pajisje me fishe type-C

Suporton të gjitha kartat e memories me madhësi kompakte të njohura nga pajisje të ndryshme.

Përmasat janë mjaft kompakte dhe mund të merret me vete kudo.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani