Korse ortopedike per Shpatull

990 L

Korse per dhimbjet e shpatulles
Material fleksibël neoprene dhe do të përshtatet në secilën shpatull.
Krijuar për të lehtësuar dhimbjen e individëve apo dëmtimi të krahut, shpatullave ose klavikulave, siç janë sprains, tendoniti ose artriti.
 
Kjo rrip i zi është fleksibël dhe i rregullueshëm, kështu që duhet të përshtatet praktikisht për të gjithë burrat dhe gratë e rritur, pavarësisht nga madhësia e krahut. .
Ndihmon në lehtësimin e dhimbjes së krahut, shpatullës ose klavikulës ose ngurtësisë në dy mënyra të ndryshme.
Së pari, ajo ngjesh të gjithë zonën, duke përmirësuar rrjedhën e gjakut, e cila automatikisht do ta bëjë atë të ndjehet më mirë.
Ndërkohë, ndërsa secila rrip do t’ju lejojë të lëvizni ndërsa kaloni nëpër aktivitetet tuaja të përditshme (përfshirë stërvitjet dhe punët fizike), ajo do të stabilizojë zonën e shpatullave tuaja dhe do të kufizojë lëvizjen e panevojshme si xhiroja. Kjo, nga ana tjetër, do t’ju ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve të përditshme dhe t’ju mbrojë nga dëmtimet e mëtejshme.
Porosit ne moment
SKU: 8931009305006 Category:
Call Now ButtonTelefono tani