Karikues wireless per makine K88

1,990 L

SPECIFIKIMET: 👇

📌-K88 ka një dizajn fleksibël që e bën këtë pajisje shumë të lehtë për t’u montuar dhe për tu përdorur, dhe montimi karikuesit të telefonit tek ventilatori i makinës, lejon që karikuesi të montohet në mënyrë fleksibile në daljet e makinës.
📌-I përshtatshëm dhe shumë funksional për të gjithë modelet e telefonave që suportojnë teknologjinë e karikimit Wireless.
📌-Një kontrollues&mbajtëse ansore e butë mbron pajisjen tuaj nga gërvishtjet.
📌-Kllapa rrotulluese 360 gradë për kënd sa më të mirë shikimi.
📌-K88 ka të zhvilluar teknologjinë e mbrojtjes nga mbinxehja: Nëse temperatura është më e lartë se 60 ° C kur telefoni është në karikim, automatikisht pajisja ndalon karikimin për 1 minutë, dhe fillon karikimin e baterië kur temperatura të bjerë.
⚡️-Input: 9v / 1.3A
⚡️-Output: 9v / 1A
⚡️-Fuqia e karikimit: 10W

Porosisni me një klikim