Karikues 3.4A 17W 2USB

700 L

Specifikimet:

– Marka: Auris
– Modeli: T20-AUTOID
– Inputi: AC 100-240V / 50-60Hz
– Dalja USB1: 5.0V – 3.4A 17W (Maksimum)
– Dalja USB2: AutoID
– Materiali: ABS material i qëndrueshëm dhe i fortë
– Karakteristika: Karikim i sigurt
– Mbrojtje nga mbingarkesa dhe luhatjet  e tensionit
– Mbrojtje nga qarku i shkurtër
– Karikimi i dy pajisjeve në të njëjtën kohë.

Porosisni nga WhatsApp