Fishe samsung origjinale

500 L

  • Suporton karikimin dhe transferimin e të dhenave.
  • Fishi është ne te dy anët “type-c”.
  • Perbëhet nga nje material shume rezistent,dhe kunder përthyerjes.
  • Brenda eshte mbeshtjelle me fletë alumini dhe me rrjetë metalike
  • Ndihmon në mbrojtjen e telefonit nga tensioni i lartë
  • Adaptuar me USB 3.0 per procesim sa më të mirë si për karikim ashtu edhe për transferim të dhënash, shpejt dhe qëndrueshëm.

Porosisni me një klikim