E034 Set 4 Në 1 Për Lojra Në Telefon BASEUS

12,250 L 8,350 L

Tastierë  Gaming GK01 single hand
Klikim mekanik i tasteve
Tastierë Me 35 butona
Të gjitha butonat jo-konfliktualë
Satellite Axis Balancing Key
Mbishkrues transparent i gdhendur me lazer ABS
34 Ndriçues të pasmë portokalli
Optimizimi i frekuncës së lartë të pozicionit të butonave.

GM01 gaming mouse:
9 Çelësa të Programueshëm
Sensori optik 6400 DPI
Microswitch është deri në 5 milion herë
Independent Aiming Key
APP Custom Key Value
Kabllo e thurur najloni

GA01 mobile game adapter:
Operon me tastierë dhe maus
Simulated Touch Screen
I pajtueshëm me shumë pajisje
Multi-key Rollover
Optimizimi i Trajektores së Mouse
Support APP Customization

Complimentary Magnetic Phone Holder

Paketimi përfshin:

1 * Tastierë  Gaming GK01 single hand
1 * GM01 gaming mouse:
1 * GA01 mobile game adapter:

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani