Depilator per femra me 2 koka

2,500 L

Depilator Geemy me 2 koka
Shume komode ne perdorim, e integruar me driten LED ju keni mundesi te shihni dhe te hiqni qimet edhe ne zonat me te veshtira
Me kabell ne gjatesi ideale, mund te aksesoni lehtesisht nje prize
Me 2 nivele shpejtesie
Me karikim
Koha e rimbushjes: 6 ore
Koha e perdorimit: 40 minuta

Porosisni nga WhatsApp

Category: