Pluhur dhembesh Coco Carbon

1,500 L

Coco Carbon Teeth Whitening
➡️Është një produkt 100% Natyral Zbardhues i dhëmbëve.
☯️Ajo i zbardhë dhëmbët,i shkëlqen dhëmbët,i forcon dhe ështe detoksifikues për gojën tuaj, produkti nuk përmban asnjë kimikat.

☯️Produktin e aplikon në një furçë dhëmbësh nuk ka erë dhe është pa shije pluhur i zi dhe pastrohet goja butë për dy minuta

➡️Çfarë përfitimesh ka produkti karbon ?
▪️Zbardhon dhëmbët 100% ,
▪️Parandalon rritjen e baktereve të dëmshme,
▪️I largon plaget nga goja,
▪️Largon gurzat,
▪️E largon erën e pakendshme te gojes
🚖Transporti kudo ne Shqiperi 🇦🇱️

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani