Adaptor Wireless Nano LB-LINK 150Mbps

1,600 L 1,290 L

Karakteristikat kryesore:

– Përmban një dizajn kompakt të hijshëm që përshtatet në portën USB të kompjuterit tuaj me dalje minimale duke e bërë atë ideal për përdorim kur udhëtoni ose në një hapësirë pune të mbushur me njerëz.
– Punon me 802.11 b / g / n dhe router WiFi AC
Vonesë më e ulët në lojë dhe film.
– Punon me teknologjinë 11n, shpejtësi transmetimi wireless deri në 150mbps.
– Mbështet dy mënyra funksionimi: Ad-Hoc dhe Infrastrukturë, që zbulojnë automatikisht statusin e rrjetit dhe shpejtësinë e transmetimit.
Ndërfaqja: USB 2.0
Sisteme operative të mbështetura: Windows XP / VISTA / WIN7 / WIN 8 /WIN 10 / MAC / LINUX

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani