Çdo produkt i porositur në Bum.al vjen në adresën e bleresit për 24 orë në Tiranë dhe 48 jashtë Tiranes , përvec rasteve ku në përshkrimin e produkteve cilesohet ndryshe.

Transporti brenda Tiranës është 200 Lekë, ndërsa nëpër rrethe, 300 Lekë për çdo porosi.