Unë di

2,500 L

Një libër për më kureshtarët? Për ata që nuk ngopen kurrë me informacion dhe që duan të mësojnë gjithçka për gjithçka? Ky është i duhuri! Në të do të mësoni për avionët më të shpejtë, për peshkaqenët më të frikshëm dhe për rekordet më të çuditshme. Galeria e madhe e fotove që do të gjeni në brendësi të librit, titujt dhe kërshëritë, faktet e pabesueshme e shumë të tjera, do të jenë një thesar që ka gjithmonë diçka për të treguar. Ky libër duket sikur thotë: Më pyet, dhe do të të përgjigjem. Po ashtu, do të të mësoj si të zbarkosh në një kometë, si të shëtisësh në hapësirë dhe si t’i zbulosh mrekullitë e botës sonë. Kështu, do të thuash pa frikë: Unë di!

Titulli: Une e di
Gjinia: Përralla
Faqe : 304

Porosit ne moment
Categories: , Tag:
Call Now ButtonTelefono tani