Thekese Buke Sonifer SF-6007

1,990 L

Material çeliku inox Automatik për ngrohje të shpejtë të bukës
Toaster Sonifer SF-6007 Përshkrimi i produktit:
Këmbeza gome per qendrim statik
Fuqia: 600-700 W
Certifikimi: CE
Fuqia (W): 600 ~ 700W
Tensioni (V): 220V ~ 240V
Ne te mund te thekni feta buke te holla dhe te plota.
Thekni 2 feta buke ne te njejten kohe dhe kur te jene gati thekesja do te fiket automatikisht.
Porosit ne moment
SKU: 6971184580449 Categories: , ,
Call Now ButtonTelefono tani