Smartwatch me prekje M3

1,500 L

Balanconi jeten tuaj . Monitoroni ciklin e gjumit, merrni njoftime per te kryer levizje, ndiqni djegjen e kalorive, meditimin e udhezuar dhe kryeni stervitje te frymemarrjes per menaxhimin e stresit. Kujdeset per shendetin tuaj duke ju informuar perhere rreth aktivitetit fizik qe kryeni cdo dite . Edhe kur telefoni juaj nuk eshte i arritshem, kontrolloni rezultatet nga kjo bracelet .

 

Porosit ne moment
SKU: 8612095825425 Category:
Call Now ButtonTelefono tani