Shtrydhese Nutribullet set me 12 pajisje

5,500 L

Pse duhet te zgjidhni Nutribullet:
Të jetosh shëndetshëm vetëm duke shtypur një buton.
Nutribullet nuk është një grirëse, as një shtrydhëse, ai është një shpërbërës vlerash ushqimore i cili do t’ju ndryshojë jetën.

NutriBullet ka fuqinë të nxjerrë të gjitha vlerat ushqimore të ushqimeve që ne hamë.

Me një fuqi motorrike 600 wat, krijon më shumë se 20.000 rrotullime për minutë dhe kombinohet edhe me funksionin ciklonik i cili ekstrakton të gjithë vlerat në brëndësi të ushqimeve që ne konsumojmë.
Me Nutribullet për një jetë më aktive, për një jetë më të shëndeshme dhe me të lumtur.

 

Porosit ne moment
Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani