Set per riparim telefonash

1,990 L 1,690 L

-Marka: SUNSHINE
-Dizajn ergonomik për lehtësi në përdorim.
-Baza e sipërme ku ju mbështesni dorën mund të rrotullohet me 360 gradë për t’jua bërë më të lehtë përdorimin.
-Përmban 25 forma , masa të ndryshme koka kacavidash  dhe mjete hapëse që janë të përshtatshme për të gjithë modelet e telefonave.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani