Makine per Femije

4,500 L

Mercedes Benz ML
Makine per femije per moshat 1-4 vjec.
Makine shume cilesore dhe e forte.
Rrotat dhe timoni rrotullohen lirisht në mënyrë që fëmija të mund të bëjë manovra të lehta.
Me melodi zbavitëse dhe një vend të rehatshëm të gjerë me një mbështetëse të ngurta
Punon me 2 bateri 1.5V, të tipit AA.

Porosit ne moment
Category:
Call Now ButtonTelefono tani