K147 Kreher dhe Tharese 4n1

2,550 L

Me funksion 3 ne 1 ideal per tharjen, drejtimin dhe stilimin e flokeve.

Me nivele te rregullueshme te temperatures.

Teknologji inovative qe e cila permireson shkelqimin e flokeve duke i lene ato te bute si mendafshi, Jep atyre volumin e dshiruar, Ventilimi unik i rrjedhës së ajrit siguron mbulim më të mirë të ajrit dhe nxehtësisë. Kordon me gjatesi: 1.8 m dhe rrotullim 360 grade per perdorim sa me komod.

Kreher , tharese  dhe stilues ne nje produkt
Stiloni floket tuaj, qofte dhe floket e lagur pasi dilni nga dushi, sepse kreheri eshte i pajisur me teknologji 2ne1, edhe than, edhe drejton floket.
“Dhembezat” e kreherit jane ne forme furce e bute, qe nuk i demton floket, dhe nuk i elektrizon , duke ju ruajtur butesine dhe shkelqimin .
Me tre levizje gradimi, sipas deshires e gradoni ne 3 nivele shpejtesie dhe temperature .
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani