Fish karikimi per iPhone Baseus

1,500 L

Me këtë Fish Karikimi Baseus, ju mund të karikoni telefonin tuaj dhe të transferoni të dhënat në të njëjtën kohë.

Specifikimet:

– Marka: Baseus
– Tipi: I përshtatshëm për pajisjet me ndërfaqe 8 Pin.
– Rryma: 2.0A
– Shpejtësia e transmetimit: deri 480Mbps
– Ju siguron përdorim të qëndrueshëm.
– Gjatësia e fishit: 1 m

Porosisni nga WhatsApp