E443 – Prozhektor Led 30W, 2400LM (W802)

2,500 L

Proxhektor Led me kambalec, me bateri te rikarikueshme dhe me rryme elektrike.

(Baterite nuk perfshihen ne cmim)

30W

120 grade

2400LM

50.000h jetegjatesia e ledit

Ne paketim do te gjeni driten + karikuesin Ac

Porosit ne moment
SKU: 220520211156 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani