DH0705 Llambë 3D në Formë Hëne (E Personalizuar )

2,690 L

Llambë 3D në formë hëne

  • Llamba 3D në fromë hëne do të jenë efekti më i bukur në shtëpi me iluzione tërheqëse me 3 dimensione;
  • Drita e bukur që lëshon ngjyros një dhomë të tërë për të dhënë efekt ngrohtësie dhe qetësie;
  • Perfekte për ta përdorur si dekorues;
  • Seti përmban një llambë hënore, një mbajtëse druri dhe një manual udhëzues në Anglisht.

Dhurojeni “një pjesë të universit” tek njerëzit tuaj të zemrës.

Porosit ne moment
Category:
Call Now ButtonTelefono tani