Na lini një mesazh

[contact-form-7 id=”30643″ title=”Kontakti”]

Adresa jonë

Orari që jemi në linjë

Nga e Hëna deri të Premten:  08:00 – 20:00
Te Shtunën dhe te Dielën: 08:00 – 13:00

Karriera

Nëqoftëse jeni të interesuar për të qënë pjesë e stafit tonë, ju lutem paraqitni një CV në postën tonë elektronike: [email protected]