Mobile Navigation Menu
Kyçu dhe perfito nga benefitet!
Regjistrohu tani


Produktet me te shitura


Nën 990 lekë

Ofertat e Janarit

Abazhur elegant me koke rrethore

Rrobdishan

Ngrohës ajri

4990 L

1990 L

2900 L

Bli tani
Bli tani
Bli tani

Zbulo produktet tona me te reja

Bli Tani

Produktet
nen 990Leke

Bli tani

$950

Kategorite tona😍

Shtëpia Ime (3404)

Sezonale (654)

Libra (14633)

Kujdesi Personal (682)

Fashion (661)

Elektronike (1116)

Regjistrohu per te marre oferat

Vendosni e-mailin tuaj per tu njoftuar per ofertat e Bum.al

Bum.al është platformë online ku çdo individ mund të kryejë të blejë, të shesë produkte/mallra në mënyrën më të shpejtë dhe transparente.

Informacione

 • Kush jemi
 • Si te blejme?
 • Si te shesim?
 • Bashkepunoni me ne
 • Harta e faqes

Kujdesi Klientit

 • Na kontaktoni
 • Transporti
 • Pagesat
 • Termat dhe kushtet
 • Mundesi kthimi

Llogaria ime

 • Regjistrohu
 • Hyr
 • Ke harruar fjalekalimin?
 • Porosite e mia
 • Shporta ime

Shkarkoni aplikacionin:

Rrjetet sociale: