Zgare elektrike First Austria

5,600 L

Zgare elektrike me qymyr dhe uje. Uji nuk lejon qe te dali tym gjate kohes qe ju perdorni zgaren . Gjithashtu pjesen e zgares se siperme mund ta shkepusni duke e bere me te lehte per ta marre edhe ne udhetime ose ne pjese te ndryshme te shtepise.
Zgara ka nje mbrojtese nga era, materiali nuk ngjit dhe eshte shume e lehte per tu pastruar.

Porosit ne moment
Telefono tani