Xiaomi Mi Set Sensoresh per Shtepine

4,200 L

Set sensoresh per shtepine te markes Xiaomi Mi.

Seti permban sensore te ndryshem te cilet mund ti lidhni me pajisje te tjera smart ose mund ti instaloni ne dyer dhe dritare.

Kur ktheheni ne shtepi dritat dhe pajiset e tjera do te ndizen automatikisht.

Duke perdorur kombinime te ndryshme te komponenteve, ju mund te automatizoni pajisjet Smart, te menaxhoni nga distanca pajisjet duke perdorur nje smartphone, te krijoni kushte te favorshme per jeten tuaj.

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani