Xhezve Elektrike DSP

1,700 L

Ne ju sjellim xhezven elektrike qe mjafton ta vendosni ne prize dhe kafja juaj do te jete gati ne moment dhe me e shijshme se kurre
Me elektricitet, me elemente çeliku dhe inoksi qe mundesojne nxehjen e shpejte
Drita qe tregojne kur kafja eshte gati.
Fuqia 600W nders kapaciteti mbajtes 300ml
Per te gjithe te apasionuarit pas kafese turke.

Porosit ne moment
Telefono tani