Ventilator per ftohje

2,500 L

Ventilator me 3 nivele shpejtesie
Fuqia maksimale : 60 W
Ben qarkullim te shpejte te ajrit duke ruajtur freski konstante per nje kohe te gjate.
Komandohet me ane te celsave qe ka
Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta
Eshte teper praktik dhe komod

Porosit ne moment
Telefono tani