VAJ SHAFRANI

950 L

Vaj Shafrani përdoret edhe për këto sëmundje:
Mjekimin e acarimit të organit të frymëmarrjes, acarimin e laringut. Ai mjekon dhe qetëson kollën, kollën e thatë dhe ftohjet.
Mjekon sëmundjet e organit tretës, lehtëson nxjerrjen e gazrave dhe në të njëjtën kohë ndalon oreksin duke ndihmuar në mbajtjen e dietës dhe për uljen e peshës. Gjithashtu përdoret për qetësimin e dhembjeve të stomakut dhe për largimin e krimbave të zorrëve.
Vepron për forcimin e sistemit qendror nervor.
Heq frikën për prishjen e temperamentit, stresin dhe sëmundjet psikike, vesveset dhe frikët. Shërben për lehtësimin e gjumit dhe si qetësues.
Shafrani jep energji dhe rrit forcën seksuale, forcon shqisat si: dëgjimin, prekjen, nuhatjen dhe shikimin etj.
Përdoret në shumë medikamente qetësuese në rastet e sëmundjeve nervore dhe psikike, duke zbutur efektet anësore te tyre.
Ndihmon në nxjerrjen e djersës dhe për uljen e temperaturës.
Ndihmon për lehtësimin e dhembjeve të menstruacioneve tek gratë dhe ndihmon për fillimin e tyre duke përdorur dy lugë nga dy deri tri herë çdo ditë para fillimit të menstruacioneve me dy ose tri ditë ose kur fillojnë dhembjet e menstruacioneve.
Parandalon rrahjet e shpejta të zemrës dhe e aktivizon atë. Vaji i Shafranit përdoret për sëmundjet e aritmisë.
Vaji i Shafranit është i dobishëm për mjekimin e lëkurës së thatë duke i dhënë asaj butësinë e duhur.

Porosit ne moment
Telefono tani