TRIVIAL PURSUIT

4,200 L

Kjo lojë përmban 2.400 pyetje në 6 kategori: Gjeografia, Argëtim, Histori, Art dhe Letërsi, Shkencë dhe Natyrë, dhe Sport

2.400 pyetje të vogla nga kategoritë e lojërave tradicionale.

Përfshin gameboard retro look.

Përmbajtja: përfshin gameboard, 400 karta, 6 mbajtës pykë, dhe 36 wedges.

Out of stock

Porosit ne moment
Category: Tags: ,
Call Now ButtonTelefono tani