Transmetues Bluetooth BLTX1

1,290 L

Specifikimet: 

  1. Bluetooth: V4.2-EDR
  2. Distanca e transmetimit: 10m
  3. Frekuenca: 2.4GHz
  4. Punon pa energji dhe pa softuer special ose drivera.
  5. Mjafton të vendoset në pajisjen tuaj dhe automatikisht do të fillojë modalitetin e lidhjes me bluetooth.
  6. Ju lutemi sigurohuni që kufjet Bluetooth , boksi Bluetooth dhe çdo marrës tjetër Bluetooth nuk janë të lidhura me pajisje të tjera .
  7. Kjo pajisje nuk mund të lidhet me dy pajisje njëkohësisht.
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani