Tigan per krepa Keystone 24 cm

990 L

Tigan per Krepa 24cm

Materiali është i bërë prej alumini me një fund të hollë për një përhapje të shpejtë të nxehtësisë, me një shtresë jo-ngjitëse për të

parandaluar qëllimin e fërkimit dhe skajet e ulëta për ta bërë atë të rrëshqasë direkt në pjatë kur të jetë gati.

Është e këshillueshme që të përdoren veglat druri ose najloni, në mënyrë që të mos dëmtohen sipërfaqet.

Keystone cilesia Italiane e testuar plotësisht, i thellë 2.2 cm, me pesë shtresa me cilësi të lartë dhe trashësi 4 mm.

Porosit ne moment
Telefono tani