Termus Inox per lengje

1,050 L

Termusi  është një termus cilësor dhe shumë i përshtatshëm për ruajtjen e lëngjeve në temperaturën e duhur.

Ky termus me material inoksi ruan shumë mirë lëngjet nga temperaturat e jashtme.

Ky termus mund të përdoret nga çdo person, si në shtëpi po ashtu për të marrë me vete kafenë, qumështin etj

. Me një masë 480ml ky termus mund të mbahet lehtësisht në një çantë të përshtatshme.

 

Porosit ne moment
Telefono tani