Termometer Digital DT-8836

3,900 L

Ky termometer elektronik jep rezultate te qarta te temperatures dhe vjen tek ju me cilesite e meposhtme:

1. Tregon temperaturen e trupit pa prekur bebin nga distanca prej 1 – 15cm.
2. Rreze infra te kuqe per te siguruar shendetin e bebit.
3. Drejtohet ne balle ose ne veshin e bebit.
4. Gjithashtu mat nxehtesine e ujit, qumeshtit ose te dhomes.
5. 3 shkalle nxehtesie qe percaktojne normalitetin ose rrezikun e temperatures.
6. Material ABS plastik.

Porosit ne moment
Telefono tani