Tenxhere Elektrike VITEK HP-01

8,000 L 6,900 L

Tenxhere Elektrike VITEK
8 proçese të automatizuara.
Ekran dixhital dhe butona për përdorim të thjeshtë.
Kapacitet 5 litra.
Programim për fillimin e proçesit me kohë vonesë.
Kursen energji elektrike.
Stakim automatik pas mbarimit të proçesit.

Fuqia: 900W
Materiali: Çelik-Inoks

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani