Tavoline Pikniku Me 4 Karrige Me Palosje

10,000 L 7,900 L

▪Tavolina dhe karriget palosen shpejt dhe lehte dhe behen gati per transport.
▪Nuk zene shume vend dhe mund ti merrni me vete kudo.

Porosit ne moment
Telefono tani