Tastiere + Mouse Wireless

3,800 L

Tastiere dhe Mouse Wireless Modecom Volcano

Tastiere dhe Mouse idela per te apasjonuarit e Video Games, por jo vetem
Dizajn unik dhe ngjyrat e kuqe me te zeze

Edhe mouse dhe tastiera lidhen Wireless vetem nje nje pajisje te vogel e cila vendoset ne porten USB te kompiuterit tuaj.

Tastiere me lidhje Wireless
104 taste
Permasat: 458.5×190×30mm
Bateria: 1 bateri AA (1.5V@2mA)

Mouse kuq e zi
Permasa: 125,50×73,40×39mm
Butonat: 6
Bateria: 2 bateri AAA (3V@6mA)

Sensori 2000DPI

Porosit ne moment
Telefono tani