Tastiere + Mouse Wireless

3,300 L

Tastiere dhe mouse te markes Trust me wireless

Tastiera me 104 taste mjaft praktike dhe te rehatshme per gishtat

Mausi me shpejtesi (800-1200-1600 dpi)

Me nje USB-micro 2.0lidhese per te dyja paijet

Wireless-i kap ne nje distance deri ne 10 metra

Porosit ne moment
Telefono tani