Tastiere + Mouse Wireles

2,500 L

Tastiere dhe Mouse Wireles White Liberty EK122W

Tastiere komode e cila vjen me nje bazament te sheshte

E thjeshte ne perdorim dhe me nje dizajn elegant

Si tastiera edhe mouse vijne ne ngjyre te bardhe duke e bere edhe me unik si set

Mouse vjen ne pak shkelqim dhe pershtatet me cdo PC

Tasta me funskione te ndryshme per te bere nje lundim ne internet sa me te thjeshte

Jane dizenjuar ne teknologjine me te fundit UV

Jane te veshura me nje shtrese mbrojtese te vecante rezistente ndaj konsumit

Lidhje me wireless e mouse me tastieren

Frekuenca eshte 2.4GHz dhe gjatesia e kabullit te tastieres 0.8 m

Porosit ne moment
Telefono tani