Tastiere + Mouse Trust Classicline

800 L

Tastiere dhe mouse ne nje paketim

Marka Trust Classicline me ngjyre te zeze

Kompletoni kompjuterin tuaj me aksesoret e nevojshem

Lidhja me fishe USB, gjatesia e kabullit 1.8 m

Rezistente ndaj ujit, mouse i shpejte dhe i pershtatshem per perdorues te djathe dhe te majte

Porosit ne moment
Telefono tani