Tastiere + Mouse Titanium

1,900 L

Kompatibel me sistemet Windows Windows 98SE/NT/2000/XP/Vista/7/8

Pajisjet lidhe nepermjet fishave USB 2.0

Tastiera dhe mouse kane butonat dhe tastet standarte

Rezolucioni i levizjes se mousit 1000 dpi

Porosit ne moment
Telefono tani