Syze Unisex

1,800 L

Syze dielli të modës Black janë të lehta, të qëndrueshme dhe të larta në stil në të njëjtën kohë.

Këto syze janë të dizajnuara në një mënyrë që ju mbrojnë nga rrezet UV të dëmshme.

Sa i përket koeficientit të stilit, ngjyra e kornizës së zezë i bën ato një zgjedhje perfekte për daljet tuaja të rastësishme.

 

Porosit ne moment
Telefono tani